Boodschappen thuisbezorgen

Picnic bezorgt de boodschappen thuis in elektrische wagentjes. Deze wagens zijn speciaal ontworpen door de TU Delft en hebben enkele voordelen, waardoor ze ideaal zijn voor het boodschappen thuisbezorgen.

Boodschappen thuisbezorgen door Picnic


Boodschappen thuisbezorgen met wagen

De elektrische wagentjes van Picnic om boodschappen met thuis te bezorgen zijn:

  • Extra smal: De bezorgwagens zijn extra smal, zodat er makkelijk ander verkeer langs kan. Toch is er wel plek voor 2 personen.
  • Ideaal voor kratten: Via een zij in- en uitlaadsysteem kunnen de kratten met boodschappen heel snel worden uitgeladen.
  • Geschikt voor fietspad: Vanwege de eigenschappen van de wagen zijn zij geschikt voor het rijden op het fietspad. Zo kan de wagen ook komen waar andere (vracht)wagens niet kunnen komen.
  • Sneller dan andere wagentjes: De wagens hebben een maximum snelheid van 45 km/h, terwijl vergelijkbare wagens slechts 25 km/h halen.
  • Milieuvriendelijk: Ze rijden elektrisch en hebben daarmee een zuinig imago.Picnic Ervaringen

De verwachtingen waren hooggespannen toen Picnic in september 2015 hun online boodschappen dienst lanceerde in Amersfoort. Zouden ze de laagste prijs … Meer →


Picnic Review (2)

Sinds twee maanden bestellen wij onze wekelijkse boodschappen bij de Picnic voor ons gezin met twee jonge kinderen. Eerlijk gezegd was ik er eerst nie… Meer →


Boodschappen thuisbezorgen

De elektrische wagentjes van Picnic om boodschappen met thuis te bezorgen zijn: Extra smal: De bezorgwagens zijn extra smal, zodat er makkelijk an… Meer →