Boodschappen thuisbezorgen

Picnic bezorgt de boodschappen thuis in elektrische wagentjes. Deze wagens zijn speciaal ontworpen door de TU Delft en hebben enkele voordelen, waardoor ze ideaal zijn voor het boodschappen thuisbezorgen.

Boodschappen thuisbezorgen door Picnic


Boodschappen thuisbezorgen met wagen

De elektrische wagentjes van Picnic om boodschappen met thuis te bezorgen zijn:

  • Extra smal: De bezorgwagens zijn extra smal, zodat er makkelijk ander verkeer langs kan. Toch is er wel plek voor 2 personen.
  • Ideaal voor kratten: Via een zij in- en uitlaadsysteem kunnen de kratten met boodschappen heel snel worden uitgeladen.
  • Geschikt voor fietspad: Vanwege de eigenschappen van de wagen zijn zij geschikt voor het rijden op het fietspad. Zo kan de wagen ook komen waar andere (vracht)wagens niet kunnen komen.
  • Sneller dan andere wagentjes: De wagens hebben een maximum snelheid van 45 km/h, terwijl vergelijkbare wagens slechts 25 km/h halen.
  • Milieuvriendelijk: Ze rijden elektrisch en hebben daarmee een zuinig imago.Picnic Utrecht - Gratis boodschappen thuis

Boodschappen gratis thuis laten bezorgen in Utrecht? Of wil je ook van Picnic Utrecht gebruik maken? Download de Picnic app en registreer een account … Meer →


Picnic boodschappen bestellen

Als je de app hebt geinstalleerd op je mobiele telefoon is bestellen eenvoudig. Je kiest de boodschappen die je wilt bestellen uit, en die komen in je… Meer →


Goedkoopste supermarkt

De Consumentenbond doet jaarlijks een onderzoek naar de goedkoopste supermarkt, waarbij de prijzen op basis van een geselecteerd boodschappenlijstje b… Meer →