Picnic Review (1)

Wij krijgen van diverse Picnic klanten feedback met hun ervaringen over Picnic. Het leek ons een goed idee om enige ervaringen te delen, voor het geval je ook overweegt klant te worden bij Picnic. Hierbij de ervaringen van een Picnic klant uit Amersfoort, die recent van Picnic gebruik maakt.

Gebruikerservaring Picnic Amersfoort


Picnic Amersfoort review

"Al enige maanden maken we gebruik van de bezorgdienst van Picnic in Amersfoort. Over het algemeen zijn we hier heel tevreden over en maakt Picnic de verwachtingen waar. Een aantal zaken vallen positief op en er zijn ook een aantal mindere kanten." - Picnic gebruikers (gezin met 2 jonge kinderen) uit Amersfoort

Picnic positieve ervaringen

Eerst de positieve:

  • Picnic komt de spullen thuis brengen, dat is heerlijk. Geen gesjouw meer met zware dingen. Het bezorgen gebeurt nu bijna alle dagen in de week op tijdstippen die voor veel mensen erg prettig zijn.
  • Prijzen zijn goed tot heel goed, ook vergeleken met de wat goedkopere winkels.
  • De app is simpel en werkt erg goed. Handig is dat je kan zien wat je de vorige keer besteld hebt. Een bestellijst is dan ook zeer snel gemaakt.
  • Jonge en aardige bezorgers, ze geven ook maar een klein belletje als ze 's-avonds bezorgen, dit om eventuele kinderen niet wakker te maken.

Picnic verbeterpunten

Ook enige punten om rekening mee te houden:

  • Bij groente en fruit kan je in een reguliere winkel precies die exemplaren uitzoeken die je fijn vindt. Bijvoorbeeld bij champignons kies ik het liefst de kleinste exemplaren. Bij Picnic is dit niet mogelijk.
  • Alle producten worden in losse plastic zakken aangeleverd. Dit levert een bult aan plastic op, die echter wel weer retour genomen wordt. Juist nu we in Nederland minder zakken zijn gaan gebruiken gaat dit aardig tegen de (milieu)trend in.
  • Het assortiment is wat beperkter dan in een gewone supermarkt. De meeste spullen zijn echter wel goed verkrijgbaar. Als er spullen niet aanwezig zijn kan je hiervoor suggesties doorgeven. Tot nu toe is geen van onze suggesties in het assortiment opgenomen.
Voor ons betekent winkelen bij Picnic niet dat we niet meer in de reguliere supermarkt komen. Het betekent wel minder vaak naar de winkel gaan en vooral een stuk minder volume aan standaard artikelen meenemen.

Eigen picnic ervaringen?

Ben jij ook Picnic klant en heb je eigen ervaringen? Wij horen het graag!Online Boodschappen Doen

Online boodschappen kan via iPhone, iPad of Android smartphone. Download de app en je kunt direct aan de slag met het boodschappen doen. De online sup… Meer →


Picnic App Downloaden

De Picnic app is gemakkelijk te downloaden. Gewoon Picnic downloaden via je favoriete app store: Download de Picnic Supermarkt app via de Apple Store … Meer →


Picnic Amersfoort

Weten of jij al gebruik kunt maken van de app als je in Amersfoort woont? Download de Picnic app en registreer een account met je postcode. Je weet da… Meer →